Dé waardevolle sprong in je carrière!

Het verschil maken voor kinderen met kanker, vrij en zelfstandig werken, goed verdienen met een hoog vast basissalaris, dagelijkse persoonlijke coaching, gecertificeerde opleidingen en volop kansen om door te groeien.

Overtuigd?

Schrijf je nu in!

Vestigingen

Gedreven om ijzersterke resultaten neer te zetten, opereren wij vanuit ons landelijk netwerk met franchisevestigingen onder het merk Good Salez.

Wij hebben op dit moment onderstaande kantoren geopend en er volgen er snel meer!

Vestiging Amsterdam

Vestiging Amsterdam bevindt zich aan de Agatha Dekenstraat 33, in een leuke wijk in de Baarsjes, De Kinkerstraat vormt samen met de Ten Katemarkt het hart van deze gezellige wijk.
meer informatie...

Vestiging Den Haag

Team Den Haag is up and running om groter te worden. Het pand is gelegen in het centrum van Den Haag op 3 minuten loopafstand van het spoorwegstation Den-Haag centraal. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Als de vestigingsmanager klaar is met de dagelijkse kick-off, is het hele team klaargestoomd om gezamenlijk met Good Energy aan de slag te gaan!
meer informatie...

Vestiging Rotterdam

Vestiging Rotterdam is te vinden in het multifunctioneel WNA-gebouw dat centraal is gelegen in het zakelijke hart van Rotterdam. Hier komen de teamleden elke dag samen om voor de aftrap. Met ruim 27 jaar ervaring in de sales heeft vestigingsmanager Redouan alles in huis om met zijn team de energiemarkt in Rotterdam te bestormen.
meer informatie...

Klik nu hier om te solliciteren en we nemen binnen 2 dagen contact met je op voor een kennismaking.