Dé waardevolle sprong in je carrière!

Het verschil maken voor kinderen met kanker, vrij en zelfstandig werken, goed verdienen met een hoog vast basissalaris, dagelijkse persoonlijke coaching, gecertificeerde opleidingen en volop kansen om door te groeien.

Overtuigd?

Schrijf je nu in!

Vacature Adviseur

COMMERCIEEL ADVISEUR BIJ GOOD SALEZ

Ben jij van nature overtuigend, heb je een passie voor contact met mensen, en ben je toe aan dé stap in je carrière die je vastigheid én groeimogelijkheid voor de lange termijn biedt? Wil onbeperkt kunnen verdienen naar je eigen kunnen, maar zoek je daarbij wel de stabiliteit van een goed basissalaris? En zou je er energie van krijgen om je in te zetten voor een betere wereld? Tijd voor koffie!

DIT DOE JIJ:

In ons ambitieuze en groeiende teams ga je dagelijks op pad om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij ons unieke concept: Good Energy. Met jouw enthousiaste presentaties weet jij consumenten het belang uit te leggen van duurzame energie, en biedt ze meteen de mogelijkheid om tegen een gunstig tarief over te stappen, naar een aanbieder naar keuze. Maar dat is niet alles: voor élke overstap wordt er een flinke donatie gedaan aan KiKa, in 2017 is dat al opgelopen tot meer dan €45.000. Een uniek concept waarbij je dus goed verdient, bijdraagt aan duurzamere energie én je inzet tegen kinderkanker!

DIT BELOVEN WIJ:

 • Een steengoed salaris: gemiddeld tussen de €2200 en de €3000 met veel zekerheid;
 • Unieke doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende organisatie tot Senior, Captain (mét winstdeling) of misschien wel Franchiseondernemer;
 • Haalbare targets met goede bonussen: the sky is the limit;
 • Een ongelooflijk gezellig, ambitieus en energiek team waar jij deel van gaat uitmaken;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Een leaseauto van de zaak bij goed functioneren;
 • Een opleiding via onze professionele Good Salez Academy om je verkoop skills te perfectioneren;

ONZE VERWACHTINGEN VAN JOU:

 • Jij bent ambitieus en gedreven, met een echte winnaarsmentaliteit;
 • Jij beschikt over een goede dosis communicatietalent;
 • Jij bent een doorzetter, zelfontwikkeling heb je hoog in het vaandel staan;
 • Jij staat stevig in je schoenen en je kunt goed met targets omgaan;
 • Jij bent open en spontaan, met een representatieve uitstraling;
 • Jij spreekt vloeiend Nederlands;
 • Jij bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar, zonder 9 tot 5 mentaliteit;
 • Jij bent gedreven om het verschil te maken voor KiKa en een duurzamere wereld!

WIJ ZIJN GOOD SALEZ:

Good Salez is een fieldmarketing organisatie die werkt met een eigen en uniek ontwikkeld product genaamd, Good Energy www.goodenergy.nl. Good Energy is een maatschappelijke prijsvergelijker voor de energiemarkt, waarbij de klant kan kiezen uit de aangesloten energieleveranciers. De aangesloten leveranciers bieden duurzame energie aan, tegen lagere tarieven!

Bij iedere overstap bij Good Energy, wordt er een mooie donatie gedaan aan KiKa. Onze filosofie is: het creëren van een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Wij geloven in ons product en wij willen landelijk het verschil gaan maken in de energiemarkt én voor KiKa. Good Salez werkt mét mensen vóór mensen. Op evenementen, langs de deur, op straat, op de winkelvloer en beurzen, altijd met een goed gesprek als uitgangspunt. Werken met Good Energy geeft een good feeling!

KOFFIE?!

Herken jij jezelf? Dan wordt het heel snel tijd voor een kop koffie. Mail ons nu je cv en een motivatie waarin je ons overtuigt van jouw enthousiasme, kwaliteiten en ambities.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze Talent Recruiter Daniel via 06-28332565. Tot snel!

 

 

 

 

Klik nu hier om te solliciteren en we nemen binnen 2 dagen contact met je op voor een kennismaking.