Dé waardevolle sprong in je carrière!

Het verschil maken voor kinderen met kanker, vrij en zelfstandig werken, goed verdienen met een hoog vast basissalaris, dagelijkse persoonlijke coaching, gecertificeerde opleidingen en volop kansen om door te groeien.

Overtuigd?

Schrijf je nu in!

Vacature Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

Locatie Rotterdam, Den Haag en Amsterdam

We bestaan nog maar net, maar we groeien hard! Daarom zijn wij per direct op zoek naar een Vestigingsmanager die onze organisatie gaat helpen in onze ambitie om te groeien. We zoeken een ondernemend type die gek is op processen en aanstuurt op resultaten, waarbij ervaring in de fieldmarketing een pré is. Zou jij het leuk vinden om een vestiging op te zetten en deze uit te laten groeien tot een succesvolle onderneming? Tijd voor een kop koffie.

 De functie:

Een geboren leider, dat ben jij als Vestigingsmanager bij Good Salez. Dit betekent dat jij weet welke resultaten er behaald moeten worden om een vestiging winstgevend te maken en te houden. Je zorgt ervoor dat het team iedere dag opnieuw gemotiveerd en met de juiste kennis op pad gaat, de resultaten beginnen immers bij je team. Dit doe jij door het geven van inspirerende kick-offs voor vertrek en het verzorgen van diverse trainingen.

Je bent verantwoordelijk voor het huidige team, maar focust je ook op het aantrekken van nieuwe talenten door te vinden, binden en te boeien. We willen groeien en daar hebben we goede mensen voor nodig, jij weet die te vinden want jij beschikt over een (groot) netwerk. Jij weet een inspirerende werkomgeving te creëren waarbij de kernwaarden trots, plezier, vertrouwen en respect centraal staan. Tot slot behoort een stuk administratie ook tot jouw taken.

 Wat ga je doen?

  • Jij bent hét aanspreekpunt van de vestiging;
  • Jij bent verantwoordelijk voor de opzet en groei van de vestiging en het behalen van de targets;
  • Jij zorgt ervoor dat jouw team iedere dag gemotiveerd op pad gaat;
  • Jij weet wat ervoor nodig is om het kennisniveau van jouw vestiging structureel op te bouwen en te blijven verbeteren middels trainingen;
  • Jij bent verantwoordelijk voor