Dé waardevolle sprong in je carrière!

Het verschil maken voor kinderen met kanker, vrij en zelfstandig werken, goed verdienen met een hoog vast basissalaris, dagelijkse persoonlijke coaching, gecertificeerde opleidingen en volop kansen om door te groeien.

Overtuigd?

Schrijf je nu in!

Vacature Kwaliteitsmanager serviceteam

Fulltime – Den Haag

Omdat wij zo ongelooflijk hard groeien zijn wij op zoek naar een kwaliteitsmanager voor ons telefonische serviceteam. Een ambitieus type gek op snelheid, klantcontact en bij voorkeur met ervaring in een callcenter. Zou jij het leuk vinden om de kwaliteit van onze telefonische dienstverlening voor onze A-merk partners zoals Unicef, de Hartstichting, Save the Children en Qurrent te waarborgen? Tijd voor een kop koffie!

 

DIT DOE JIJ:

Je gaat leidinggeven aan een jong en enthousiast serviceteam, dat verantwoordelijk is voor de telefonische aftersales voor onze klanten. De kerntaak van je functie is het waarborgen van de kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Jij bent de schakel tussen je team, onze 18 opdrachtgevers en onze 11 vestigingen voor alles wat gaat over de kwaliteit van onze dienstverlening.

Denk hierbij aan het dagelijks coachen en motiveren van je team, het coachen van je collega’s in het voeren van welkomstgesprekken met nieuwe donateurs of abonnees, het opmaken van kwaliteitsrapportages en deze presenteren aan management en klanten. Je gelooft in leading by example en geeft dus graag het goede voorbeeld, door bijvoorbeeld zelf mee te bellen.   Naast de operationele aansturing van je team ben jij ook verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega’s. Jij weet de juiste mensen te vinden, te binden en te boeien en creëert een fijne sfeer binnen het team waarin de kernwaardes trots, plezier, vertrouwen en respect centraal staan. Je houdt van gezelligheid en bent dan ook een sfeermaker op onze vrijdagmiddagborrel!

 DIT BELOVEN WIJ:

 • Een marktconform salaris met een zeer aantrekkelijk bonusmodel;
 • Een ongelooflijk gezellig, ambitieus en energiek team waar jij deel van gaat uitmaken;
 • Goede doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiende organisatie;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskosten-, telefoon- en laptopvergoeding;
 • De mogelijkheid tot flexibel werken;
 • Een unieke werkplek in hartje centrum Den Haag;
 • Een kijkje in de keuken bij onze vestigingen, of misschien wel op een fieldtrip bij een van de projecten van onze klanten;
 • Altijd een lekker koud biertje op de vrijdagmiddag!

 ONZE VERWACHTINGEN VAN JOU:

 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je bent zeer daadkrachtig en enorm klantgericht;
 • Je denkt snel en werkt planmatig en secuur;
 • Je draait je hand niet om voor werken met targets;
 • Je bent een échte enthousiaste teamplayer, en creëert graag een prettige werksfeer;
 • Je hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Succesvolle werkervaring in een callcenter is een pré;

WIJ ZIJN  GOOD SALEZ:

Good Salez is een fieldmarketing organisatie die werkt met een eigen en uniek ontwikkeld product genaamd, Good Energy www.goodenergy.nl. Good Energy is een maatschappelijke prijsvergelijker voor de energiemarkt, waarbij de klant kan kiezen uit de aangesloten energieleveranciers. De aangesloten leveranciers bieden duurzame energie aan, tegen lagere tarieven!

Bij iedere overstap bij Good Energy, wordt er een mooie donatie gedaan aan KiKa. Onze filosofie is: het creëren van een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Wij geloven in ons product en wij willen landelijk het verschil gaan maken in de energiemarkt én voor KiKa. Good Salez werkt mét mensen vóór mensen. Op evenementen, langs de deur, op straat, op de winkelvloer en beurzen, altijd met een goed gesprek als uitgangspunt. Werken met Good Energy geeft een good feeling!

POWERED BY XS DIRECT:

XS Direct is een dynamische fieldmarketingorganisatie. Wij werken al sinds 2007 voor toonaangevende merken zoals Unicef, de Hartstichting, Save the Children en Qurrent. Door de jaren heen is XS Direct uitgegroeid tot markt leidende speler binnen de fieldmarketing met 11 vestigingen door heel Nederland, onder het studentenlabel People Marketing en full-timelabel Good Salez

KOFFIE?! Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij toe aan een veelzijdige en uitdagende functie? Durf jij de uitdaging aan om het meeste uit jezelf te halen? Werken in een prachtig klassiek pand in hartje centrum Den Haag? Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar jeroen.heimans@xsdirect.nl!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jeroen via 06-21 50 58 94.

Tot snel!

Klik nu hier om te solliciteren en we nemen binnen 2 dagen contact met je op voor een kennismaking.