Dé waardevolle sprong in je carrière!

Het verschil maken voor kinderen met kanker, vrij en zelfstandig werken, goed verdienen met een hoog vast basissalaris, dagelijkse persoonlijke coaching, gecertificeerde opleidingen en volop kansen om door te groeien.

Overtuigd?

Schrijf je nu in!

Good Salez Adviseur

Adviseur Good Salez
Heb jij veel energie, word je gek van een kantoorbaan tussen 4 witte muren, praat je graag met mensen en heb je een vlotte babbel? Dan is een baan als Adviseur bij Good Salez echt iets voor jou!

Wie zijn wij?

Good Salez heeft in samenwerking met KiKa een actie opgezet. Dankzij deze actie kunnen consumenten besparen op de energiekosten door te kiezen voor een duurzamere energieleverancier en wordt onderzoek naar kinderkanker mogelijk gemaakt: een win-win situatie!

Hè wat? Energie en KiKa, hoe zit dat? Nou zo;

Good Energy biedt consumenten de mogelijkheid om via onafhankelijke prijsvergelijker energietarieven te vergelijken en over te stappen. Hiervoor worden landelijke adviseurs ingezet.

Hoe werkt het? De energiemaatschappij doneert namens de consument per afgesloten overeenkomst aan KiKa. Daarnaast is het ook mogelijk voor de consument om een extra donatie aan KiKa te doen.

Dit werkt! In het eerste half jaar van 2017 heeft Good Energy € 30.000 ingezameld voor KiKa. Dagelijks stappen er mensen over naar een groenere energieleverancier om op deze manier het milieu en KiKa te steunen. Nieuwsgierig? Kijk op www.goodenergy.nl voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Jij weet ons concept waarin wij KiKa en duurzame energie bundelen, face-to-face goed over te brengen aan onze doelgroep. Dit doe jij op festivals, door-to-door, instore, evenementen en via straatwerving. Door jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet jij de consument te boeien zodat je een goed advies kunt uitbrengen over hun huidige energiecontract en de mogelijkheid om dit te verduurzamen. Met iedere overstap help jij KiKa!

 Wat verwachten wij van jou?

  • Jij bent ambitieus en gedreven, met een echte winnaarsmentaliteit;
  • Jij beschikt over een goede dosis communicatietalent;
  • Jij bent een doorzetter;
  • Jij staat stevig in je schoenen en je kunt goed met tar